Politică

Luis Popa explică de ce PSD nu a votat nici pro, nici contra

Consilierul PSD Târgu Jiu, Luis Popa, susține că proiectul privind modificarea organigramei Primăriei Târgu Jiu a fost introdus pe ordinea de zi cu încălcarea legii.

Totuși, nu a votat împotrivă, dar nici pentru. A preferat să nu voteze deloc. "Nu am participat la acel vot, nu am votat nici împotrivă, nici nu ne-am abţinut. Am considerat că anumite proiecte de pe ordinea de zi, inclusiv această organigramă, au fost introduse într-un mod nelegal. Pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la acest aspect, nu am participat la votarea organigramei. Am avut o discuţie de grup şi am stabilit acest lucru, pentru a trage un semnal de alarmă", a declarat Luis Popa, consilier local PSD. 

Noua organigramă a primăriei reduce numărul de posturi de șefi, iar mai multe direcţii au intrat în subordinea directă a primarului. Acesta din urmă a văzut altfel poziția PSD. “Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente”, a transmis Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: