Politică

Organigrama cu mai puțini șefi a fost votată. Avertismentul lui Romanescu!

Consiliul Local Târgu Jiu a votat luni noua organigramă propusă de primarul Marcel Romanescu, în care au fost reduse 17 posturi de conducere. Mai multe direcții și-au pierdut personalitatea juridică și vor fi subordonate direct primarului.

Organigrama a fost votată de aleșii locali ai PNL și viceprimarul Pro România, Gabriel Coica. “Am avut majoritatea voturilor asigurate de către consilierii PNL și de viceprimarul Gabriel Coica. Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente”, a comunicat primarul Romanescu pe pagina de socializare.

Primarul avertizează că noua organigramă nu poate fi blocată și susține că, dacă va fi nevoie, poate ajuge până la desființarea Poliției Locale, acolo unde sunt cele mai mari nemulțumiri. “Avem o opțiune simplă și putem merge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI. Eu nu îmi doresc ca oamenii să-și piardă locurile de muncă, dar nici nu putem să punem interesele personale mai presus decât cele ale comunității! Alegerea este a dumnealor”, a transmis primarul.

Vizualizări: 2,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: