Eveniment

Autorul accidentului din Târgu Cărbunești a fost reținut

Polițiștii gorjeni l-au reținut pe bărbatul de 45 de ani din Târgu Jiu, care pe 9 februarie s-a urcat beat la volan și a produs un accident cu victimă.

“Din cercetări a reieșit că bărbatul, la data de 9 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe strada Pieții, din orașul Târgu Cărbunești, ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa, iar într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care se deplasa din sens opus, fiind necesară transportarea acestuia la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a comunicat IPJ Gorj.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 45 de ani.

 

De asemenea, bărbatul în cauza a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație.

 

Bărbatul urmează să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri corespunzătoare, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: