Social

Lucrări reluate la canalizarea din Bălănești, după câțiva ani

Rețeaua de canalizare din comuna gorjeană Bălănești, care se întinde pe 12 kilometri, va fi în sfârșit finalizată, după o întrerupere de câțiva ani, cauzată de falimentul primului constructor.

Doar 15% din lucrare ar mai fi de făcut, dar au durat mult procedurile de reluare a licitației. În final, toată procedura a fost făcută, iar noul constructor s-a apucat de treabă. 

“Firma câștigătoare a licitației s-a apucat de treabă și sper ca într-o perioadă foarte scurtă de timp să finalizăm cei 15% care mai sunt de făcut”, a spus primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Primarul speră ca localnicii să vrea să se branșeze la canalizare, pentru ca apa uzată să nu mai fie deversată în șanțuri, ci să ajungă în stația de epurare.

Primarul spune că noul constructor pare unul serios și crede că lucrarea va fi finalizată în termen. Între timp, se lucrează deja la un proiect pentru extinderea canalizării. “Nu stăm degeaba, lucrăm la un proiect pentru extinderea sistemului de canalizare în celelalte sate”, a mai spus primarul din Bălănești.

Pungan suține și că pandemia a produs întârzieri multor investiții publice.

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: