Social

Lucrări de modernizare la Sala Sporturilor pentru Cupa EHF

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va evolua în acest nou sezon în Cupa EHF, Sala Sporturilor având nevoie de lucrări de modernizare pentru a corespunde cerințelor europene.

Handbalistele s-au reunit la începutul acestei săptămâni la Târgu Jiu și au început deja pregătirea noului sezon, unul ceva mai dificil decât sezonul trecut pentru că echipa va fi angrenată, în premieră, într-o competiție europeană.

Prezent la reunirea handbalistelor, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a discutat cu directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, și cu șeful secției de handbal a clubului, Dan Ilieș despre problemele organizatorice din acest sezon. 

Edilul le-a vorbit handbalistelor despre obiectivele clubului și le-a asigurat de toată susținerea sa pentru viitorul sezon, precizând că 

vor fi efectuate toate lucrările de modernizare la Sala Sporturilor, în conformitate cu cerințele EHF: ”Ne dorim ca meciurile europene să se dispute la Târgu Jiu. Nu luăm în calcul o altă variantă, chiar dacă este o presiune suplimentară pe autoritatea locală, pentru că trebuie să îndeplinim toate condițiile și le vom îndeplini, de asta sunt sigur”.

Handbalistele vor efectua pregătirea pe plan local, sub comanda antrenorului Liviu Andrieș și a staff-ului său, urmând să se pregătească atât pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu cât și în Sala Sporturilor. 

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: