Actualitate

Direcția Silvică Gorj dă bani grei pentru închirierea de utilaje. Ce face cu ele!

Direcția Silvică Gorj pune la bătaie pentru 1.3 milioane lei pentru închirierea de utilaje terasiere, cu deservent. Utilajele de care are nevoie unitatea sunt buldozer, excavator, buldoexcavator și autogreder. Acestea vor fi utilizate pentru întreținerea și repararea drumurilor forestiere din cadrul ocoalelor silvice.

Pentru a închiria aceste utilaje, Direcția Silvică Gorj organizează o licitație deschisă pe platforma națională de achiziții. Contractul este împărțit pe cinci loturi, în fiecare fiind incluse câte două sau trei ocoale silvice. Un ofertant va putea obține maximul două loturi. 

Utilajele vor fi folosite și la degajarea zăpezii de pe drumurile forestiere. ”Se vor desfășura operații specifice lucrului cu astfel de utilaje, respectiv: completarea și refacerea terasamentelor deteriorate, săpături de pământ pentru lărgirea drumurilor pe anumite sectoare, înlăturarea de pe platforma drumului a ebulmentilor cu volume mari, curățirea și îndepărtarea de pe platforma drumului a stratului de zăpadă cu grosime mare ( 40-50 cm ), săpături”, se arată în anunțul de licitație. 

Firmele interesate pot depune ofertele până în data de 23 iunie, ora 15.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi.

Vizualizări: 2,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: