Actualitate

Liderii de sindicat din CEO au fost înfrânți, din nou!

Sindicaliștii care s-au pus preș în fața lui Sebastian Burduja nu au rezolvat nimic la negocierile care au avut loc astăzi, la sediul Complexului Energetic Oltenia. Cei care se autointitulează ”reprezentanți” ai salariaților nu au fost în stare să pună pe hârtie cu Dan Plaveti ce au negociat deja cu Ministrul Energiei.

Surse spun că nu au existat discuții despre cei 1200 de lei, și ăia brut, despre fondul de promovare, nici atât, probabil au discutat despre cum afectează încălzirea globală legumele din Gorj.

”Zbătăușii” care par să se lupte pentru companie sunt din ce în ce mai lipsiți de idei și par să fie prinși și ei în Planul de Restructurare, apropo, unii lideri de sindicat au ieșit deja la pensie și au fost reangajați, iar alții mai au câteva luni până o să fie pensionari cu acte. Marți, se vor așeza la aceeași masă și, cei mai curajoși dintre ei își vor retrage cuvintele prin care cereau creșterea veniturilor cu 27%, minim! Sindicaliștii din CEO au devenit politicieni, civicari, orice, dar în niciun caz reprezentanții celor care le plătesc cotizațiile ... și nu puține!

 

Vizualizări: 2,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: