Actualitate

Licitație pentru transportul minerilor în cariere

Complexul Energetic Oltenia face o nouă licitație pentru a asigura transportul minerilor în interiorul carierelor, la utilaje.

“Tehnologia de lucru în flux continuu în cadrul exploatărilor la zi presupune deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale la utilajele conducătoare din cadrul fluxului tehnologic şi/sau alte puncte de lucru din perimetrul minier. Transportul cu autovehiculele solicitate presupune transportul personalului, a sculelor necesare intervenţiilor, la punctele de lucru zilnic desfăşurat la 1-3 schimburi în cadrul programului de lucru zilnic de 5-7 zile/săptămână”, a explicat compania în anunțul postat pe portalul licitațiilor publice.

Serviciul licitat este pentru Cariera Roșiuța, suma pusă la bătaie fiind de 220.290 lei. Firmele interesate pot depune oferte până la data de 3 iulie.

Reaminim că, la începutul anului, a fost un accident grav la Jilț Sud, trei oameni murind după ce o astfel de mașină s-a răsturnat. Între timp, compania a investit în refacerea drumurilor din cariere.

 

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: