Actualitate

Apar noi băieți deștepți în jurul CEO! Sindicalist: Firmele se bat pentru o bucată de „ciolan”!

Complexul Energetic Oltenia se îndreaptă încet, dar sigur, pe drumul fără de întoarcere! Chiar și așa însă, firmele care au trăit ani de zile de pe spinarea colosului energetic nu se lasă nici când „vaca nu mai are lapte” și continuă să roiască în jurul CEO.

Acum, ultima găselniță se referă chiar la închiderea perimetrelor miniere. Băieții deștepți și-au făcut deja planurile și se anunță un război între firmele care doresc să pună mâna pe un contract pentru închiderea carierelor.

Angajații companiei sunt cei care povestesc despre aceste lucruri și anunță și primele cariere care au intrat în vizorul afaceriștilor.

„Marele plan al lor este să se înghesuie care să se ducă pe carierele Lupoaia și Husnicioara. Adică, planul de închidere nu se poate face de pe o zi pe alta și acolo o să vină niște firme la un moment și marele lor plan este care prinde acolo o parte din „ciolan”! Mare război o să fie și acolo! Vezi compania asta cu lumânarea în mână și te duci cu chibritul ca să-i dai foc... Dar, ce o să faci mâine cu firma ta? O să mori de foame, aia o să faci!", a spus Mircea Gherendi, lider de sindicat în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 4,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: