Actualitate

Licitație de 333 milioane lei la Consiliul Județean Gorj 

Consiliul Județean Gorj organizează o licitație deschisă pentru delegarea gestiunii serviciului public de transport persoane, prin curse regulate în județul Gorj. Valoarea totală estimată a achiziției este de 333.122.286,72 lei. 

Achiziția este împărțită în 30 loturi, fiecare lot corespunde unui număr de 2 până la 8 trasee. ”Obiectul prezentei achiziții îl constituie delegarea sarcinilor şi responsabilităţilor către Operatori economici cu privire la prestarea propriu-zisă a Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate pe raza administrativ-teritorială a județului Gorj, inclusiv dreptul şi obligaţia de a administra şi de a exploata infrastructura de transport aferentă serviciului. Serviciul public de transport județean prin curse regulate la nivelul judeţului Gorj face parte din sfera serviciilor comunitare de utilitate publică și cuprinde totalitatea acțiunilor și activităților de utilitate publică și de interes economic și social general desfășurate la nivelul unităţii administrativ-teritoriale judeţul Gorj”, se arată în anunțul de licitație. 

Lungimea totală a rețelei rutiere a județului Gorj este de 2.231 km, din care 383 km drumuri naționale, 837 km drumuri județene, și 1.011 km drumuri comunale. În prezent, serviciul de transport public judeţean la nivelul judeţeului Gorj este asigurat de un număr de 31 operatori de transport, în baza contractelor de delegare.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 august, pe platforma națională de achiziții. 

 

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: