Actualitate

Licitația CE Oltenia, anulată 

CE Oltenia nu a reușit să atribuie contractul aferent serviciilor de reparații pentru utilaje auxiliare clasice-tractoare U650, care se află în dotarea carierelor miniere. Licitația organizată în acest scop a fost anulată. 

”Având în vedere legislația aplicabilă cu privire la siguranța circulației pe drumurile publice, pentru aducerea și menținerea autovehiculelor ce aparțin formațiilor de utilaje auxiliare din cadrul Secțiilor Mecanice la parametrii nominali de funcționare și exploatare, este necesară achiziționarea de servicii de reparații pentru utilaje auxiliare clasice/autovehicule. Autovehiculele necesită efectuarea reviziilor şi reparaţiilor de către operatori economici care desfășoară activități tip service auto autorizați de instituţiile abilitate în acest sens (Registrul Auto Român), astfel încât acestea să fie funcţionale la parametrii optimi corespunzători scopului pentru care au fost construite”, se arată în anunțul de achiziție al societății. 

Serviciile urmau să fie prestate pentru UMC Motru, UMC Jilț, UMC Roșia Peșteana, UMC Rovinari și UPRUM Rovinari, contractul fiind împărțit pe loturi. 

Unele loturi au fost anulate administrativ, iar pentru altele motivul neatribuirii a fost acela că au fost depuse doar oferte inacceptabile sau neconforme. 

Circa 1.183.000 lei alocase compania energetică pentru aceste servicii. 

Vizualizări: 2,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: