Politică

Liberalul Pecingină, supărat că PSD le ia fața la comunicare

PSD a lăsat de mai multe ori în off-side Partidul Național Liberal, la capitolul comunicare.

Cel mai recent săptămâna trecută, când premierul Ciucă a anunțat că s-a agreat în coaliție majorarea impozitelor și taxelor locale cu 50%, după care Ciolacu a ieșit și a spus că primarii PSD nu vor asta.

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină a criticat, luni, modul în care coaliţia PSD-PNL face comunicarea publică, afirmând că este „haotică”.

”Suntem sub domeniul haosului la comunicare, aici mi se pare că suntem chiar haotici. Nu cred că era momentul să apară, după o şedinţă a PSD, domnul Marcel Ciolacu, fără să existe o consultare în coaliţie, să discute despre teme esenţiale. Deciziille, în acest sens, se iau în coaliţie şi de acolo se iese în mod comun, sau cum vreţi, dacă mai suntem o coaliţie”, a spus Pecingină.

Deputatul PNL Gorj a dat exemplul declaraţiilor făcute pe tema majorării impozitelor locale.

”Luăm o decizie, în sensul majorării impozitelor, suntem în dezbatere cu această chestiune, toţi comunicatorii de la PNL, PSD, USR, toată lumea, discutăm şi doar ne trezim că amânăm această decizie, spune domnul Ciolacu, fiind preşedintele unuia dintre partidele din coaliţia de guvernare. E clar că lucrurile, cel puţin la nivel de comunicare, nu stau bine. Creează senzaţia că nu ştim ce facem şi că suntem haotici în luarea deciziilor. Ceea ce nu este aşa, numai că suntem haotici în comunicare” a afirmat Pecingină.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că primarii PSD de municipii au o altă viziune privind impozitul pe proprietate.

 

Vizualizări: 1,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: