Politică

Liberalul Iordache acuză PNL de blat cu PSD

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a lansat sâmbătă un atac dur la guvernul Cîțu și acuză blatul făcut de partidul său cu PSD. “Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă”, a spus Iordache, precizând că lui “banii și funcțiile” nu i-au luat mințile, cum vede că li se întâmplă altora. “Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat, iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic. Un an pierdut!”, a fost concluzia senatorului PNL.

Iordache a spus că a fost un an în care primăriile nu au avut acces la niciun program nou de investiții, iar planul de restructurare a CE Oltenia este promis de mai bine de un an. “Din cauza campaniei interne, programele începute de guvernul Orban au fost suspendate. Finanțarea proiectelor aflate pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții a fost blocată”, a mai spus Iordache.

Pe 25 septembrie va fi congresul PNL, iar prin actuala poziție Iordache arată că este în tabăra Orban.

Comitetul Director al PNL Gorj s-a întrunit vineri seara, pentru a vota ce moțiune va susține la congres. Moțiunea Cîțu a avut 67 de voturi, iar moțiunea Orban - 19.

Vizualizări: 3,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: