antiVirale

Lecție de neuitat pentru copiii din Târgu Jiu la serele Edilitara

Lecțiile în natură sunt mai greu de realizat în oraș, dar Edilitara Public a găsit o soluție pentru micuții de la o grădiniță din Târgu Jiu cărora le-a oferit o zi de neuitat în mijlocul florilor de la serele societății.

Serele celor de la Edilitara Public și-au deschis joi porțile pentru câteva zeci de copii din Târgu Jiu, de la Grădinița Sfântul Stelian. Aceștia au fost oaspeții lucrătorilor de la sere și au avut ocazia să cunoască aspecte despre cum cresc plantele și florile, de la stadiul de sămânță. „Am avut oaspeți de seamă la serele noastre! Astăzi i-am primit cu multă căldură pe micuții de la Grădinița Sfântul Stelian și pe doamnele educatoare. Copiii au fost foarte încântați să afle mai multe despre flori si sa vadă procesul prin care cresc acestea, cum ajung din stadiul de sămânță, la plantă matură, dar și cum ele se înmulțesc”, au anunțat inițiatorii acestui eveniment pe care micuții nu îl vor uita curând. 

La plecare fiecare prichindel a primit în dar o floare, iar bucuria lor a fost o doză pură de energie pentru cei care lucrează la serele societății.

Vizualizări: 2,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: