Social

Lăcaș de cult, vandalizat cu mesaje pro-gay

Un lăcaş de cult din Bucureşti, situat în parcul IOR, a fost vandalizat, pe zidurile din lemn ale acestuia apărând mai multe mesaje referitoare la comunitatea LGBT. Acronimele unor miscări precum "Black Lives Matter" (BLM), comunitate care militează pentru încetarea violenţei şi a rasismului faţă de persoanele de culoare, sau ANTIFA, o comunitatea cu activişti politici, au fost desenate pe lăcaşul de cult, iar ca să fie tot tacâmul mai apare şi un mesaj ce instigă, "be gay, do crime", tradus astfel, "fii gay, fă crimă".

După ce, zile trecute, Parlamentul European a adoptat o rezoluţie în care Uniunea Europeană devine "zonă de libertate pentru persoanele LGBTQI", astăzi vedem că toleranţa de care se tot vorbeşte duce la lucruri greu de imaginat. Nimeni nu este stăpân pe viaţa celuilalt, dar în societate trebuie să te comporți fără să îţi etalezi anumite deprinderi şi, mai mult de atât, fără să recurgi la gesturi de blasfemie şi vandalism. 

Noi, românii, avem o vorbă, "îi dai un deget și îţi ia toată mâna", astăzi această vorbă s-a adeverit. Toleraţi, toleraţi, dar nu duşi în extrem! Cea ce s-a întâmplat acum este doar un mic episod din ceea ce se vrea "a fi normal".

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: