Social

Stoican le dă peste bot mincinoșilor de la club. I s-a cerut să plece!

“Dezinformarea totală” de care ne acuzau comunicatorii de la Viitorul Pandurii, atunci când Sabotorii a scris în premieră că antrenorul Flavius Stoican a fost demis verbal, se dovedește reală, dar nu din partea noastră, ci a lor.

Clubul Viitorul Pandurii este cel care a încercat să dezinformeze opinia publică, propriii fani, negând o informație verificată.

Antrenorul Flavius Stoican a confirmat ceea ce a scris presa și indirect a infirmat comunicarea oficială a clubului. Iată o parte din declarația dată de Stoican pentru gsp.ro: „M-au sunat să-mi spună că se renunță la mine. Am înțeles că s-a supărat șeful. De ce s-a supărat? Nu știu! «Păi de ce?», am întrebat. «A zis să nu mai vii», mi s-a răspuns. Apoi nu au mai fost siguri când le-am cerut o foaie oficială cu decizia. Nu vă bateți joc de munca mea, am venit și am făcut treabă. Dacă nu mai aveți nevoie de Stoican, sănătate și Doamne ajută”.

Stoican a spus că s-a săturat de fitile și că a fost asigurat de președintele clubului că este antrenorul echipei. “Eu respect pe toată lumea, de la primul până la ultimul om, merg mai departe și iert dacă s-a făcut o greșeală”, a mai spus antrenorul pentru GSP.

Vizualizări: 1,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: