Social

Viitorul Pandurii s-a împăcat cu Stoican și acuză Sabotorii

Echipa finanțată de Nicolae Sarcină a căzut la pace cu antrenorul Flavius Stoican, pe care îl anunțase verbal că este demis. Oficialii echipei Viitorul Pandurii mint cu nerușinare pe pagina de socializare că totul a fost o dezinformare a redacției Sabotorii, care a dat știrea în premieră. 

Ca să vedeți că nu a fost dezinformare, vă spunem că inclusiv soția antrenorului a distribuit știrea pe pagina personală de facebook.

Vă prezentăm punctul mincinos de vedere al celor de la Viitorul Pandurii, ca să rămână consemnat că promit să îl țină antrenor pe Stoican. "In aceasta seara un trust local de presa a publicat un articol cu o informatie eronata legata de antrenorul formatie noastre, Flavius Stoican! Ca urmare a dezinformarii totale dorim sa va aducem la cunostinta ca Flavius Stoican este si va ramane antrenorul echipei noastre, absenta lui in momentul de fata fiind pricinuita doar din cauza faptului ca acesta se afla in izolare dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute acesta a iesit pozitiv la testarea PCR impotriva covid 19, urmand ca acesta sa se alature echipei in momentul cand va fi apt din punct de vedere medical!", a fost postarea echipei din Targu Jiu. 

Și Pro Sport a prezentat detalii legate de demiterea de câteva ore a lui Flavius Stoican, antrenorul care a dus tânăra echipă în semifinalele Cupei României.

Vizualizări: 2,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: