Eveniment

La volan după votcă și bere

Un bărbat din comuna gorjeană Drăguțești a fost trimis în judecată, zilele trecute, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Fapta s-a petrecut în vara trecută. “Din materialul de urmărire penală administrat la dosarul cauzei a rezultat că la data de 25.07.2022, ora 16:30, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza comunei Leleşti, respectiv pe DN 67 D”, a arată în documentul de la instanță.

Polițiștii l-au găsit pe șofer pe bancheta din spate a autoturismului. Acesta a relatat verbal faptul că, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un tub de fier, fiind proiectat pe carosabil.

Acesta a spus că a consumat 200 ml de vodcă şi cinci beri cu alcool în capacitate de 0,5 litri fiecare. “La ora 20:08, inculpatul a fost testat cu aparatul etilometru marca Drager, care a indicat o concentraţie de 1,49 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat”, mai arată sursa citată.

Șoferul și-a recunoscut fapta.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: