Social

La spitale și la Ambulanța Gorj s-a apelat la generatoare 

O mare parte a orașului Târgu Jiu a rămas fără energie electrică noaptea trecută, la spitale și la ambulanță fiind pornite generatoarele și fiind adus de ISU Gorj un generator de rezervă. 

Pentru că Spitalul Județean de Urgență dar și Stația de Ambulanță Gorj, au rămas fără energie electrică, au fost pornite generatoarele pe parcursul penei de curent. 

Pentru că nu se știa în cât timp se va remedia problema alimentării cu energie electrică reprezentanții ISU Gorj au adus la spital un generator de rezervă pentru a fi folosit în caz de urgență. „În urma unei pene de curent apărute, am fost solicitati de catre reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Târgu Jiu pentru a le pune la dispozitie, preventiv, un generator de curent de capacitate mare. Un urma penei de curent, generatorul spitalului a intrat in funcțiune, dar pentru siguranța pacienților am transportat la spital un generator de mare capacitate. Nu a fost nevoie sa conectam generatorul nostru pentru ca problema a fost remediata rapid! Din fericire, nimeni nu a avut de suferit si niciun pacient nu a fost in pericol din cauza penei de curent", a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: