Social

FCU Craiova a pierdut pe final, în zece oameni!

Nicolae Dică a debutat pe banca oltenilor de la FCU Craiova într-un meci de coșmar, în etapa a doua, cu Sepsi, meci în care echipa sa a pierdut în ultimul minut al meciului având doar zece oameni pe teren mai bine de o repriză.

Sub privirile premierului Ungariei, Viktor Orban, care a stat umăr la umăr cu patronul celor de la Sepsi,Laszlo Dioszegi în tribună, covăsnenii au reușit să se impună în ultimul minut de joc. Scor 1-0.

Oltenii erau însă în zece oameni după ce Matheus Mascarenhas a văzut cartonașul roșu direct în prelungirile primei reprize din meciul Sepsi – FC U Craiova, după o intrare dură asupra lui Jonathan Rodriguez! Fundașul stânga brazilian al formației din Bănie a intervenit prin alunecare asupra adversarului său fără milă, provocându-i fotbalistului covăsnenilor o rană deschisă la nivelul genunchiului.

Arbitrul Ionuț Coza nu a stat prea mult pe gânduri și i-a arătat cartonaș roșu direct lui Mascarenhas, odată ce a văzut urmările atacului imprudent al brazilianului.

Faza care se putea încheia tragic a fost urmată însă de un moment de-a dreptul penibil oferit de medicii de la stadion: doctorii aflați la fața locului au intrat cu ambulanța pe gazon pentru a-l transporta pe Jonathan Rodriguez la spital, însă odată ce l-au urcat pe argentinian pe targă, s-au chinuit preț de minute bune să introducă targa în interiorul ambulanței.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: