Social

Au lucrat toată noaptea să înlăture efectele urgiei

Efectele urgiei de vineri noaptea au fost mari, în Târgu Jiu lucrându-se până la ziuă în zonele cu copaci căzuți sau acoperișuri luate de vânt.

Furtuna a avut urmări grave în unele cartiere din Târgu Jiu unde, imediat după urgie au apărut mașinile, utilajele și angajații celor de la Edilitara pentru a curăța străzile afectate. Au găsit stâlpi căzuţi, acoperişuri smulse de vânt și căzute în parcări, sau copaci care au blocat străzi și alei. 

Chiar dacă o mare parte din oraș a rămas în întuneric, pe străzi s-a lucrat continuu, lucrătorii de la Edilitara reușind să decongestioneze mai multe zone afectate de furtună.

În același timp populația a fost atenționată asupra unor potențiale pericole cum ar fi, cabluri căzute pe străzi sau copaci desrădăcinați care puteau cădea.

„Suntem în teren cu mai multe echipe de lucru, pentru a îndepărta pericolul rămas în urma unui fenomen meteo foarte periculos. Vă rugăm să fiți foarte precauți, să nu vă apropiați de eventuale fire electrice căzute la nivelul solului, copaci aplecați, segmente dislocate din diverse construcții, crengi care stau să cadă sau orice alt pericol. Echipele de lucru vor ajunge în cel mai scurt timp în toate zonele cu probleme” au transmis reprezentanţii societăţii Ediltara, care au scos în zonele cu probleme mai multe utilaje și mașini pentru a înlătura efectele urgiei.

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: