Actualitate

La ce costuri se ridică amenajarea unei fabrici de peleți 

Numeroși investitori privați fac demersuri pentru amenajarea unor spații de producție de peleți și brichete din rumeguș și resturi vegetale în diverse localități din Gorj. Sunt proiecte a câte 100.000 lei fiecare. 

O astfel de fabrică va fi realizată și în satul Brătuia al comunei gorjene Dănești. Titularul proiectului este societatea Cleo Și Geo 83 Marchet SRL, care vrea ”să pună pe roate” fabrica în cel mult doi ani. Societatea a inițiat demersurile pentru obținerea avizelor pentru construirea clădirii necesară înființării capacității de producție și ambalare. Construcția va avea o suprafață de 135 mp, sala de producție urmând să ocupe circa 81mp. 

Și societatea SC ACC Agatpraim Prod SRL a început demersurile pentru construirea unui spațiu de producție peleți și brichete în satul Drăgoiești al comunei Crasna. În acest caz, construcția are o suprafață de 114 mp. 

Tot în comuna Crasna, dar în satul Radoși, Ciora P. Petre I.I. vrea să amenajeze un spațiu de producție peleți și brichete. Clădirea va avea o suprafață de 50 mp, sala de producție urmând să ocupe 35 mp. 

O astfel de investiție va fi realizată și în comuna Bălești, satul Bălești, titularul proiectului fiind Mălăescu Laurențiu Valentin PFA. Proiectul presupune construirea unei clădiri de 150 mp, urmând ca sala de producție să aibă 80 mp. 

Vizualizări: 1,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: