Eveniment

La băut cu fratele lui minor

Un tânăr de 22 de ani din Rovinari s-a dovedit a fi un prost exemplu pentru fratele lui mai mic, de numai 13 ani. Nu întâmplător, tânărul a ajuns să fie condamnat la închisoare.

Totul a început în toamna lui 2019, când la un local din Rovinari a fost chemată ambulanța, pentru că minorului i-a venit rău de la alcoolul consumat. Poliția a mers la fața locului, cel mic a ajuns la spital, iar tânărul la sediul poliției, pentru explicații, mai ales că devenise agresiv.

A primit doar o amendă, dar când a ieșit din sediul postului de poliție, beat fiind, a luat o bucată de beton și a spart parbrizul unei autospeciale de poliție.

Pentru că tânărul era în continuare agresiv, a fost internat în Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Tg-Jiu, în perioada 31.10.2019 – 05.11.2019. Prin biletul de externare din 05.11.2019, s-a stabilit diagnosticul „tulburări mentale și de comportament datorită folosirii alcoolului, alte tulburări mentale și de comportament, neliniște și agitație”.

Nu este singura faptă de care este acuzat tânărul, acesta fiind prins de mai multe ori la furat în incinta unui market din localitate. Tânărul a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Vizualizări: 2,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: