antiVirale

Jurnalista cere un milion de euro despăgubiri

Jurnalista Ramona Păuleanu, consacrată la Pro TV, se va întoarce în televiziune după mai mult de doi ani de pauză, urmând să intre în echipa Observator de la Antena 1.

Conform Paginademedia.ro, Ramona Păuleanu a luat o decizie surprinzătoare, ea alegând să-și continue cariera la Antena 1, în dauna postului rival Pro TV.

Ramona Păuleanu se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Ramona a lucrat peste 10 ani la Pro TV, ca reporter, dar s-a ocupat şi de rubrica meteo. În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, vedeta a intrat în concediu de maternitate.

Ea a născut prematur, un băiat și o fetiță, iar pentru băiat lucrurile s-au complicat foarte mult din cauza unei bacterii intraspitalicești. Din acest motiv, băiețelul a stat opt luni în spital, timp în care a driblat de mai multe ori moartea. În cele din urmă, el s-a făcut bine și a ajuns acasă lângă surioara sa.

Păuleanu, care este căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis, au decis să dea în judecată Spitalul Filantropia și cer despăgubiri de un milion de euro.

"Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe", scrie prezentatoarea pe Facebook.

 

Vizualizări: 3,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: