Social

Juniorii 3 CSM Târgu Jiu, șapte din șapte și ramân lideri

Echipa masculină Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a începutul anul 2024 cu o victorie pe teren propriu. Băieții pregătiți de Vali Popescu au trecut de CSS Râmnicu Vâlcea, scor 37-33, la pauză 17-13. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Seria I a Campionatului Național. CSM Târgu Jiu conduce autoritar seria, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate. 

După o pauză de câteva săptămâni, CSM Târgu Jiu a început în forță anul 2024, cu o victorie care-i consolidează poziția de lider în Seria I. Gorjenii s-au impus la capătul unui meci extrem de disputat. Prima repriză a fost una dominată de băieții lui Vali Popescu, încheiată cu 17-13. Repriza secundă a fost una extrem de echilibrată. Avantajul luat de gorjeni pe tabelă în prima parte a meciului s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea echipei câștigătoare. CSM Târgu Jiu a avut în permanență 3-4 goluri avans pe tabelă. S-a terminat 37-33. 

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”În primul rând vreau să-i felicit pe băieți pentru victoria de azi, dar și pentru efortul depus, pentru că o parte dintre ei au venit după probleme medicale cauzate de răceli. Este bine că am început anul cu dreptul și sper să vedem o creștere de la meci la meci”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 1g, Adelin Negrea, Andrei Mornea 1g, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 2g, Alexandru Anghel 1g, Ștefan Stănoiu, David Honcioiu 11g, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 5g, Cătălin Popescu 11g. Antrenor: Valentin Popescu.

 

 

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: