Ultima oră

Junioarele 4 CSM Târgu Jiu s-au calificat la Turneul Semifinal

 

Cele mai mici handbaliste ale clubului nostru au participat în acest weekend la etapa Euroregiune RO4, iar în urma rezultatelor obținute s-au calificat la Turneul Semifinal. Etapa s-a desfășurat în perioada 29-31 martie, la Craiova. 

În perioada 29-31 martie, la Craiova s-a desfășurat turneul Euroregiunii RO4 din campionatul handbalistelor junioare 4. Au participat 11 echipe din 5 județe, care au fost repartizate în două grupe. CSM Târgu Jiu Junioare 4, echipă pregătită de Ionuț Mazilu, a fost repartizată în Grupa A, alături de HCM Craiova, Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal și CS Novaci. În Grupa B au fost trimise echipele CSS Craiova, CS Jiul Rovinari, ASS Danubius Corabia, CSS Râmnicu Vâlcea, Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea și CSS Drobeta Turnu Severin.

Tinerele handbaliste coordonate de Ionuț Mazilu au început bine turneul din Bănie, cu o victorie în fața echipei CSS Cracal, scor 30-25. A urmat apoi duelul cu o altă reprezentantă a județului Gorj, CS Novaci. CSM Târgu Jiu a dominat categoric partida, pe care a câștigat-o cu 31-5. Sâmbătă, în a doua zi a turneului, CSM Târgu Jiu a reușit să treacă de Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 19-12. După victoria cu reprezentanta județului Vâlcea, CSM Târgu Jiu era deja calificată la Turneul Semifinal. Duminică dimineața, echipa lui Ionuț Mazilu a jucat contra celor de la HCM Craiova, meci pe care l-a pierdut, scor 11-14, dar a câștigat grupa și s-a calificat în finala turneului. 

Pe lângă îndeplinirea obiectivului, calificarea la Turneul Semifinal, delegația noastră s-a întors și cu un premiu individual. Raisa Ion a fost desemnată cel mai bun coordonator de joc al turneului.  

Ionuț Mazilu, antrenor Junioare 4 CSM Târgu Jiu: ”Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care au abordat turneul și pentru îndeplinirea obiectivului. Am avut o prestație foarte bună la acest turneu, care s-a întins pe 3 zile și în care am jucat împotriva unor adversari dificili. Cred și sunt convins că am acumulat și ceva experiență pe care sper să o folosim la Turneul Semifinal. Am avut și fete care au fost la primul turneu oficial, iar pe final s-a văzut un pic lipsa de experiență și a apărut și oboseala. Important este că obiectivul nostru a fost atins, și anume calificarea la Turneul Semifinal”.

CSM Târgu Jiu: Miruna Popescu, Carla Logăscu, Sara Dungă, Raisa Ion, Alesia Cioi, Ștefania Milodin, Gabriela Anuțoiu, Tiana Constantinescu, Loredana Cupă, Ștefania Foca, Ștefania Daia, Teodora Spînu, Daria Cosacu, Alexia Bobei, Andra Avramescu, Evelina Lupuleț. Antrenor: Ionuț Mazilu.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: