Social

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu nu au avut emoții în meciul cu LPS

Fetele antrenate de Paula Martinescu au înregistrat o nouă victorie în Campionatul Naţional. Sâmbătă CSM Târgu Jiu s-a impus categoric, scor 41-17, la pauză 22-7, în faţa celeilalte reprezentante a orașului Târgu Jiu în Seria H, LPS Târgu Jiu. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din prima fază a Campionatul Naţional rezervat junioarelor 3. 

Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit derby-uloraşului Târgu Jiu la nivel de junioare 3, între LPS şi CSM. Câştig de cauză au avut handbalistele pregătite de Paula Martinescu, care au dominat categoric partida şi s-au impus cu 41-17.  Meciul a curs într-o singură direcţie, cu handbalistele CSM care au început tare jocul şi au condus din start cu 4-0. CSM au dominat finalul primei reprize şi s-au desprins la 15 goluri pe tabelă. La pauză, CSM TârguJiu conducea cu 22-7. 

Şi repriza secundă a continuat în aceeaşi manieră, cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului. Junioarele Paulei Martinescu au început partea a doua cu o serie de 6 golurila rând, scor 7-28. Pe final de meci au marcat ambele echipe şi s-a terminat 41-17 pentru CSM Târgu Jiu care a înregistrat a 12-a victorie din actualul sezon şi a 4-a victorie consecutivă din retur. CSM Târgu Jiu, cu cel mai bun atac din Seria H, cu 529 de goluri marcate este pe locul 3 în Seria H, cu 24 de puncte acumulate, la doar un singur punct distanţă de ocupanta locului 2, CSS Sibiu, echipă cu care se află în luptă directă pentru poziţia a doua în serie. 

Finala pentru locul doi se va disputa săptămâna viitoare, la Târgu Jiu, pe 10 februarie, atunci când CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Sibiu.

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victorie ușoară împotriva colegelor de la LPS Târgu Jiu. Vreau să îmi felicit jucătoarele pentru partida de astăzi, dar vreau să le felicit şi pe fetele de la LPS, pentru progresul vizibil pe care l-au înregistrat de la ultimul meci jucat impreună. Panterele mele s-au comportat admirabil, au jucat cu ambiţie şi au respectat întocmai indicaţiile mele, într-un meci în care am rulat totlotul. Felicitări Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva 2g, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 5g, Raisa Pagnejer 13g, Daniela Țoțan 5g, Teodora Ruşeţ,  RaisaIon 1g, Ionela Dugaia 2g, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 1g, Maria Cojocaru 4g, Silvia Foca 3g, Carla Logăscu 2g, Maria Strinu, Tiana Constantinescu 1g. Antrenoare: Paula Martinescu.

 

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: