Social

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu au terminat la egalitate cu Chimia Rm. Vâlcea

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate partida disputată cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Meciul, care a contat pentru etapa a 9 din Grupa 3 Valoare, a fost ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon al handbalistelor pregătite de Paula Martinescu. 

CSM Târgu Jiu revenit la mijlocul acestei săptămâni în Sala Sporturilor, pentru ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu. Gorjencele au jucat în penultima etapă a acestui sezon contra echipei de pe locul 3, Chimia Râmnicu Vâlcea. Fetele pregătite de Paula Martinescu au făcut un meci foarte bun și au fost la un pas de victorie. Handbalistele CSM Târgu Jiu au dominat aproape tot meciul, au intrat la pauză în avantaj, iar pe final au condus și la 5 goluri. Echipa oaspete a reușit însă să revină și să egaleze la ultima fază a meciului. 

Vâlcea a început bine meciul și a luat primul avantaj de două goluri, scor 1-3, în minutul 4. Gorjencele au replicat rapid și în doar 3 minute au marcat 4 goluri la rând, pentru 5-3. Echipa din Târgu Jiu a continuat să domine meciul și a urcat la 9-4 în minutul 11 și 13-8 în minutul 20. A urmat o perioadă bună pentru echipa oaspete, care a reușit egalarea, 13-13, în minutul 22. Finalul de primă repriză a aparținut echipei din Târgu Jiu, care a reușit să intre în avantaj la pauză, scor 16-15.

După pauză, gorjencele și-au continuat jocul bun și s-au distanțat, din nou, pe tabelă, scor 23-18, în minutul 34. Vâlcea a dat semne de revenire, scor 23-21, sau 24-22, în minutul 39. Gorjencele au forțat și s-au desprins la 28-23 în minutul 44. Echipa oaspete a dat din nou semne de revenire și s-a apropiat la doar un gol, scor 28-27. CSM Târgu Jiu a urcat pe final de meci la două goluri avans, scor 30-28, dar ultimele secvențe ale meciului au aparținut vâlcencelor, care au reușit egalarea. S-a terminat 30-30, într-un meci în care Raisa Pagnejer a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 12 goluri marcate. Paula Martinescu a fost foarte mulțumită de evoluția echipei sale.

Paula Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci interesant făcut de ”pantere”, cu faze frumoase de handbal, de cel mai bun nivel, fapt care ne dă încredere pentru sezonul viitor. Ambiția și mai ales perseverența duc la rezultate, deci nu ne rămâne decât să muncim și mult mai mult pentru a putea depăși rezultatele frumoase din acest an. Felicitări Panterele!”

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Andrada Văduva 1g, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru 1g, Raisa Pagnejer 12g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 6g, Maria Cojocaru 2g, Carla Logăscu 1g, Antonia Vîrțan. Antrenoare: Paula Martinescu. 

 

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: