Actualitate

Judecătorii din Gorj care au cerut transferul la altă instanță 

Trei magistrați din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu au solicitat transferul la Tribunalul Gorj. Este vorba de Grigore Cosmin Băloi, Elisa Ana-Maria Cîmpeanu și Sorin Pătrulescu. 

De asemenea, un alt judecător din Gorj vrea să se transfere la Judecătoria Craiova. Este vorba de Alina Mihaela Torcea, care activează în cadrul Judecătoriei Motru. Totodată, judecătorul Magdalena Gianina Manole de la Judecătoria Târgu Cărbunești a solicitat transferul la Judecătoria Deva. 

În același timp, sunt și câțiva magistrați care activează la instanțe din alte județe și care au solicitat transferul la cele din Gorj. Luisa Mihaela Cașmir de la Judecătoria Petroșani vrea să presteze activitate în cadrul Judecătoriei Târgu Jiu, la fel și Diana Nicoleta Deaconu Dascălu de la Judecătoria Horezu. 

Totodată, Toma Paul Costaiche de la Tribunalul Vâlcea a trecut și Tribunalul Gorj printre cele trei opțiuni ale sale în această primă etapă de transfer a judecătorilor. Și gorjeanul Laurențiu Grecu, care activează la Judecătoria Drobeta Turnu Severin, vrea să se transfere, acesta optând pentru Tribunalul Mehedinți. 

Conform calendarului estimativ publicat de Consiliul Superior al Magistraturii, cererile de transfer pentru posturile care ar putea deveni vacante la instanțele judecătorești ca urmare a admiterii unei cereri de transfer pot fi depuse până în data de 23 februarie. 

 

Vizualizări: 4,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: