Eveniment

Judecat pentru crimă. “S-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus joi trimiterea în judecată a unui gorjean din Turburea, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Acesta și-a ucis soția în luna martie a acestui an.

Potrivit procurorilor, ”la data de 26.03.2022, în jurul orelor 20.00, aflându-se în incinta locuinţei sale din comuna Turburea, județul Gorj, pe fondul consumului excesiv de alcool, inculpatul B.G. a exercitat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale, B.M., aplicând victimei cu intensitate deosebită, mai multe lovituri repetate, cu şi de corpuri dure,   în zone vitale, respectiv ficat şi plămâni, precum şi prin  muşcare,  determinând leziuni ale organelor interne susmenţionate, incompatibile cu viaţa,  rezultând hemoragie internă şi  decesul victimei”. 

Totodată, Parchetul a stabilit că “prin durata acţiunii agresive a inculpatului şi prin intensitatea acesteia, ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată, ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, reţinându-se astfel de procuror că fapta a fost săvârşită prin cruzimi, conducând la încadrarea juridică a acesteia în infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie”.

Bărbatul este în arest preventiv de la data comiterii faptei.

 

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: