Actualitate

Iștoc: Jaful la care ministrul a fost vizitator e în plină desfășurare

În timp ce liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia nu mai prididesc prin a ne spune cât de impresionați au fost de vizita ministrului Burduja, din județul Hunedoara vin cu totul alte semnale.

“Legat de termocentrala Mintia, jaful la care ministrul a fost vizitator e în plină desfășurare. Se demolează și se taie rezervoarele inoxidabile de la secția chimică. Metalul "prețios" se depozitează alături de molozul rezultat din demolări, șmecherie care permite scoaterea din incinta termocentralei a multor tone de inox la preț de moloz. Adică gratis”, a semnalat pe pagina de socializare Cristian Iștoc.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat, duminică, după o vizită şi o întâlnire avute cu noii proprietari ai termocentralei Mintia, că investiţia pe care aceştia o derulează în noua centrală pe gaz va fi gata până la finalul anului 2026, după o primă etapă ce se va încheia în vara anului 2025.
Iștoc exclude așa ceva: “Ce nu știe domnul ministru, e legat chiar de meseria de energetician. Nu ai cum să montezi capacități energetice de 1700 MW, în doi ani, în nici un caz în România”.

Fostul lider sindical crede că politicienii dau acest termen, după alegeri, ca să prostească cetățenii acestei țări.

La Gorj, concluziile au fost diferite. ”Este printre puținii care respectă munca noastră. Am văzut o deschidere”, a spus liderul Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, legat de vizita ministrului. “Am văzut altă deschidere la acest ministru mai tânăr”, a spus și Mitrescu de la Sindicatul Energia Rovinari. 

Așa e la Gorj, sindicalism cu periuța...specific "răsboinicilor eșuați". Apropo de implicare, restul pe unde ați stat pitiți? 

Vizualizări: 1,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: