Actualitate

IPJ Gorj caută șef pentru Poliția Municipală 

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj organizează un concurs în vederea ocupării funcţiei de şef poliție municipiu reședință, pentru Poliția Municipiului Târgu Jiu. Concursul este cu recrutare din sursă internă. 

Pot să se înscrie ofițerii de poliție cu studii universitare în domeniul fundamental științe sociale și studii postuniversitare sau studii universitare de master în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază. 

 

Totodată, candidații trebuie să deţină gradul profesional de minim inspector principal de poliţie, să aibă vechime în muncă 7 ani, din care tot atâția ani în M.A.I, să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei și minimum 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs. 

 

Cei interesați pot să se înscrie la concurs până în data de 17 noiembrie, ora 16.00. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale și va avea loc în 15 decembrie. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7.00.

Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: