Politică

Iordache va avea contracandidat la șefia PNL Gorj

Senatorul Ion Iordache va avea contracandidat la conducerea PNL Gorj, partid pe care părea că l-a primit cadou de la conducerea centrală.

Cel puțin așa susțin mai multe surse din partid. Ar putea avea chiar doi contracandidați, pe deputatul Dan Vîlceanu și pe Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, susține că s-au format două tabere, una a senatorului Iordache, cealaltă a PNL. “Rămâne de văzut dacă Marcel Romanescu va candida, bănuiesc că el va fi unul dintre candidați, iar Ion Iordache cel de-al doilea”, a spus Cotojman la Radio Infinit.

Romanescu a spus că nu s-a hotărât, dar că poartă discuții în acest sens cu colegii lui din PNL Gorj. În funcție de rezultatul acestor discuții, va decide dacă va candida sau nu. “Nu o pot face de unul singur, dacă voi candida, o voi face alături de o echipă”, a spus Romanescu.

Interesant este că “vechii liberali” par deranjați de faptul că mai mulți oameni ai lui Iordache au fost numiți în funcții importante din partid imediat ce au devenit membri.

 

Vizualizări: 3,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: