Actualitate

Investiții de peste 23 de milioane de lei într-o comună din Gorj

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Primăria comunei Mătăsari a reușit să depună nu mai puțin de șapte proiecte pentru care va urma să primească finanțare. În total valoarea proiectelor depășește suma de 23 milioane de lei. Banii sunt unii destul de mulți ținând cont de faptul că Mătăsari este o comună destul de mică. 

Cele 7 proiecte, aprobate, vor schimba mult în bine viața oamenilor din comuna Mătăsari. Reprezentanții administrației locale recunosc că pentru realizarea acestui obiectiv și-au dat mâna inclusiv consilierii PSD și PNL, care au înțeles că au un țel comun: bunăstarea și dezvoltare localității de unde și-au primit voturile. 

„Datorită eforturilor susținute ale primarului Gheorghe Gașpăr și ale consilierilor PSD și PNL,care au votat pentru realizarea acestor proiecte, comunitatea noastră a obținut finanțări de peste 23 de milioane de lei pentru proiecte esențiale de dezvoltare. 

Acestea nu sunt singurele proiecte la care lucrăm. Vă asigurăm că vom continua eforturile noastre și vom atrage noi finanțări pentru a aduce îmbunătățiri în toate aspectele vieții noastre comunitare”, au transmis reprezentanții primăriei Mătăsari.

 

 

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: