antiVirale

Întrebarea care a făcut-o pe Niculina Stoican să plângă în emisiune - VIDEO

Niculina Stoican, faimoasa artistă de muzică populară, a fost prezentă marți în cadrul matinalului unui post local de radio, unde a oferit momente surprinzătoare. Artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care a încercat să răspundă la întrebarea “Ce i-ați spune Lui Dumnezeu, dacă l-ați întâlni mâine?”, adresată de către unul dintre moderatorii emisiunii.

“Ce i-aș spune Lui Dumnezeu? L-aș ruga să aibă grijă de noi, să nu mai fim răi!” a spus Niculina Stoican la Radio Omega, moment în care i-au dat lacrimile. 

Artista a continuat cu lacrimi în ochi și vizibil emoționată spunând: “L-aș ruga să aibă grijă de România și de tot Pământul. Trecem prin momente cumplite, poate nu realizăm, dar este foarte dificil”.

Niculina Stoican a subliniat faptul că oamenii trebuie să fie mai buni și înțelegători unii cu alții în aceste perioade grele, indiferent dacă sunt sau nu de acord pe anumite teme, făcând astfel referire la diferența de opinii apărute în urma protestelor din întreaga țara, la care și ea a participat.

Vizualizări: 2,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: