Actualitate

Intră în istorie ca liderii sindicali sub care s-au închis termocentralele

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia spune că acum, în prag de pensionare, are un singur regret. Acela că a cotizat zeci de ani pentru bunăstarea unor lideri sindicali care nici măcar nu au mimat că încearcă să salveze compania de la închidere.

“Iovan, Marciuc, Pîrvulescu, Mitrescu și toți ceilalți nu s-au gândit decât la ei, nu la oameni. Intră în istorie ca liderii sindicali sub care s-au închis termocentralele. Regret că am cotizat 30 de ani la o mișcare sindicală care nu ne-a apărat pe cât ar fi trebuit să o facă. Respect pentru aceia dintre noi care au protestat pentru Legea 197”, a scris salariatul pe pagina de socializare.

Actuali și foști salariați ai companiei au comentat cu regret și faptul că termocentrala Turceni nu produce nimic de câteva zile. Și cu toții știu că drumul spre sfârșitul energiei pe cărbune a intrat în linie dreaptă. Nu mai sunt specialiști, nu mai e cărbune, nu mai sunt bani. “O să pornim termocentrala cu baloți de paie”, a comentat, sarcastic, un angajat.

CE Oltenia a închis la 1 iunie două din cele șapte grupuri funcționale pe care le mai avea, iar alte două sunt în reparații.

 

Vizualizări: 3,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: