Actualitate

Inspectorii DSV Gorj au confundat porcul cu vaca!

Nu, nu este o glumă, inspectorii DSV au sancționat un cetățean pentru vitele din bătătură, însă el are doar porci.

Un locuitor din satul Cârbești, comuna Drăguțești, a fost sancționat contravențional de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare cu suma de 1500 de lei pentru că a uitat să predea crotalii de la porcul din bătătură.

Controlul oamenilor legii a avut loc la jumătatea acestei luni, ocazie cu care inspectorii i-au înmânat și procesul verbal de sancționare. Inspectorii au verificat suinele din gospodăria omului, însă, conform procesului verbal, amenda i-a fost dată pentru bovine.

Mințile luminate de la DSV Gorj trebuie să știe că singurele bovine pot fi ei, fiindcă omul nu deține nicio bovină, iar data viitoare să învețe cum să completeze un proces verbal. Pentru că nu a predat crotalii de la animalele moarte sau sacrificate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 de lei.

Omul s-a plâns prietenilor și celor din administrația locală de la Drăguțești de amenda mare pe care a primit-o și nu știe de unde să facă rost de bani pentru a achita sancțiunea, situația lui financiară nefiind una tocmai bună.

Situația de la Drăguțești este una destul de alarmantă în ceea ce privește suinele, localitatea fiind focar de pestă porcină de câteva săptămâni și sute de animale au fost sacrificate. Geniile de la DSV pot acorda acum amenzi oamenilor care au mai mult de 10 țânțari în gospodărie, însă în procesul verbal pot trece și crocodili că se acceptă.

Cetățeanul amendat este rugat să sune la redacție (0768305808) și apelăm noi la un avocat pentru a contesta procesul verbal, nul 100%.

Vizualizări: 6,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: