Ultima oră

Înscrieri la clasa pregătitoare. Termen limită pentru depunerea cererilor!

Cererile-tip pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare pot fi completate de către părinți până pe 10 mai, potrivit calendarului oficial publicat în Monitorul Oficial. Procesul pentru înscrierile pentru prima etapă a început în 11 aprilie. 

„Cererea-tip de înscriere se poate completa online, transmite prin e-mail, prin poștă sau se poate depune la secretariatul unității de învățământ la care părintele dorește înscrierea copilului, în perioada prevăzută de Calendarul înscrierii în învățământul primar”, se arată în metodologie.

Completarea online va putea fi făcută pe site-ul dedicat al Ministerului Educației, inscriere.edu.ro. În 27 mai va avea loc afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul inspectoratului școlar a copiilor înmatriculați și a numărului de locuri rămase libere.

În perioada 31 mai -7 iunie 2022, are loc depunerea sau transmiterea cererii-tip de înscriere la secretariatul unității de învățământ aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: