pamFLEȚI

Incredibil! Apă plată cu gândaci, la Lidl Târgu Jiu

Au dreptate ăștia de la Protecția Consumatorului, care au luat la purecat magazinele marilor lanțuri, de care zeci de ani nu s-a atins nimeni.

Mizeria este la ea acasă, mezelurile sunt lipicioase, prețul la raft diferă de cel de la casă și așa mai departe. VIDEO AICI.

Dar, ceea ce a pățit o târgujiancă la Lidl este greu de egalat. Aceasta a vrut să cumpere o sticlă de apă plată și înăuntru era un gândac.

“LIDL Tg-Jiu, str. Ecaterina Teodoroiu (Lotrului )... ora 08:20!! Faimoasa apă plată "BAILE LIPOVA" vine la pachet cu un cadou fantastic de frumos: GANDACUL PLUTITOR. 2022, unde peste tot se vorbește de igienă, curățenie, corectitudine... se pare ca la gigantii Europei nu se pun în aplicare legile, ca dehhhh sunt investitori străini în țara noastră și nu ne permitem sa ii deranjam! Chiar sunt curioasa ce masuri se vor lua de data aceasta”, a scris gorjeanca pe pagina de socializare, unde a postat imaginile.

Lidl şi Kaufland, cele două lanţuri de magazine operate de grupul german Lidl&Schwarz, au beneficiat de finanțări de zeci de milioane de euro de la Banca Mondială, pentru a se extinde în România.

Vizualizări: 6,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: