Social

Incident grav în Parcul Central. Copil rănit de o creangă desprinsă dintr-un copac

Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce o creangă s-a desprins dintr-un copac și a căzut pe el. Incidentul a avut loc joi, în Parcul Central din municipiul Târgu Jiu.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central din municipiul Târgu-Jiu. Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept”, a transmis IPJ Gorj.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde i-au fost  acordate îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

actualizare: "Copilașul rănit în Parcul central nu a avut nevoie de internare. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, a primit îngrijiri medicale de specialitate, nu a avut nevoie de operație, mâna i-a fost imobilizată fașă specială/bandaj și a mers acasă. Mâna era fracturată", a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Vizualizări: 1,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: