Social

Managerul Școlii Populare de Artă, evaluat. Ce notă a primit!

Activitatea desfășurată de Alexandru Bratu în fruntea Școlii Populară de Artă din Târgu Jiu în ultimii cinci ani a fost evaluată de o comisie constituită la nivelul Consiliului Județean Gorj. Bratu a obținut la această evaluare o notă finală de 9,97. 

Evaluarea finală a vizat perioada 1 decembrie 2017-30 aprilie 2022. Alexandru Bratu conduce Școala Populară de Artă din Târgu Jiu încă din anul 2014. 


Conform regulamentului, evaluarea managementului reprezintă verificarea de către Consiliul Județean Gorj a modului în care au fost realizate obligațiile asumate prin contractul de management, în raport cu resursele financiare alocate și este realizată de o comisie de evaluare, înființată în acest scop la nivelul autorității.


Școala Populară de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu este o instituție publică cu caracter cultural, de educație permanentă și de spectacole și concerte, cu personalitate juridică, cu buget propriu de venituri și cheltuieli, organizată în subordinea Consiliului Județean Gorj. 

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: