Actualitate

Începe selecția pentru Directoratul CEO?! O singură persoană a anunțat, oficial, că dorește să participe

După numirea noilor membri în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, Ministerul Energiei, care deține majoritatea acțiunilor de la producătorul de energie pe bază de lignit, trebuie să înceapă procedura de selecție a persoanelor care urmează să facă parte din Directoratul CE Oltenia.

Stați liniștiți, nu se îngrămădesc să facă acest lucru, sunt mai ocupați cu importul de energie. Conform informațiilor noastre, acest lucru se va desfășura cu viteza luminii, adică cu vreo șase luni de întârziere, așa cum s-a întâmplat și în Consiliul de Supraveghere.

Cine vrea în Directoratul CEO?

La nivel oficial, o singură persoană a anunțat că își va depune CV-ul pentru a face parte din conducerea companiei energetice. . „Consiliul de Supraveghere se ocupă de această problemă. Nu s-a terminat această procedură. Cred că până la sfârșitul anului o să fie demarat procesul de selecție, au demarat etapele. Cred că, până în prima parte a lunii ianuarie, o să fie făcută selecția de Consiliul de Supraveghere, apoi o să urmeze și etapele următoare. O să mă înscriu la selecția pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Nu există nicio interdicție pentru ocuparea funcției respective dacă ești membru de partid”, a spus Burlan, la sfârșitul anului trecut.

Pe surse se aude că și Dan Iulius Plaveti, actualul manager, va participa la concurs.

Vizualizări: 4,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: