Social

Încep evenimentele condiţionate de vaccin 

Finala Cupei României la fotbal se va disputa cu spectatori, după cum spune premierul Florin Cîțu. Acest eveniment însă va fi condiţionat de... vaccin.

Finala Cupei României se va disputa pe data de 22 mai, pe stadionul din Ploieşti. Până în acest moment s-au vehiculat mai multe variante de ocupare a arenei, fiind vorba de 25% sau 50% din capacitatea acesteia. Spectatorii care ar urma să fie prezenţi trebuie să fie vaccinaţi, să prezinte un test PCR negativ sau un test rapid făcut în ultimele 24 de ore ori să fi trecut prin această boală.

"Vaccinarea continuă. Tot cabinetul de miniştri va fi în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, este un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo. O zi importantă, pe 22 mai Guvernul va fi în stradă şi Cupa României se va disputa cu spectatori. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă la un eveniment cultural cu spectatori", a declarat Florin Cîțu.

Spectacolele de teatru se ţin într-un spaţiu închis cu permiterea accesului la o capacitate de 30%, iar la evenimentele sportive în aer liber limita este de 25%, acest procent fiind aprobat pentru cele 4 meciuri ce se vor disputa la Bucureşti în cadrul Campionatului European de Fotbal. O logică ciudată, cu care aproape că ne-am obișnuit.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: