Social

Incendiul a mistuit tot, mașina de pompieri ruginește

Localnicii din Alimpești, Gorj, reclamă faptul că primăria nu mai are serviciu voluntari de pompieri. Un incendiu a mistuit ieri brutăria unui localnic, mai exact a fratelui fostului primar. Paguba este uriașă. Cu ceva ani în urmă, primăria avea o mașină de stingere a incendiilor, dar a fost reclamată de un localnic că circulă fără stare tehnică. Fiind veche de 45 de ani, era cam greu să treacă ITP-ul.

Pompierii au intervenit ieri cu cinci autospeciale, dar Alimpești este la 50 de kilometri de Târgu Jiu. “De o oră arde brutăria din Alimpești și până acum nu au venit pompierii”, scria un localnic pe pagina de socializare.

“Vai de noi! Cînd eu m-am luptat cu gunoaiele să ținem mașina de pompieri în funcție, au sărit toți pe mine! Păcat de această familie!”, a comentat fostul consilier local Leonida Belgher.

Localnicii și-au amintit că până acum câțiva ani aveau serviciu de pompieri și o mașină cu care își făceau treaba, deși era veche. S-ar fi găsit însă cineva să reclame că mașina nu avea stare tehnică. Fiind destul de veche, zace acum abandonată în spatele primăriei. “Nu am treabă cu nimeni, dar atunci cand mai scoteau pompiera la câte un inendiu de vegetatie uscată, erau urmăriți de o anumită persoană care apela la 112 pe motiv ca nu este înscrisă sau nu are starea tehnică la zi. De atunci nu au mai scos-o pe drumurile publice. Știu sigur ce spun și mă repet. Nu am prietenie sau nici o legătura cu cei din Primărie. Ce este corect este corect. Păcat de situația ce s-a creat la Gabi. Dan si Gabi în opinia mea săunt oameni cu bun simț și au ajutat pe mulți”, a comentat un localnic din Alimpești.

Vizualizări: 1,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: