Eveniment

Incendiu uriaș la o pensiune din Călimănești

Un incendiu a izbucnit la o pensiune din localitatea Călimănești. Mai multe persoane au reușit să iasă din clădire. Pompierii luptă de două ore cu flăcările și caută în interior pentru a afla dacă sunt victime.

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii vâlceni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune în localitatea Călimănești. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01.

În misiune au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

Pompierii au constatat că "incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum."

Din spusele proprietarului, care era în stare confuză și foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii formate din patru adulți și patru copii. Aceștia au ieșit în curte, dar proprietarul le-a spus pompierilor că este posibil ca în mansardă să mai fie un angajat.

Ambulanța SAJ l-a dus pe proprietar la spital deoarece avea mai multe tăieturi provocate de geamurile sparte.

 

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: