Eveniment

Incendiu la Scoarța. Bătrân cu arsuri!

Un bărbat de 70 de ani, din comuna gorjeană Scoarța, a suferit arsuri după ce a încercat să stingă incendiul care i-a cuprins casa.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de interventie constatând că, în mare parte, incendiul fusese lichidat de către proprietar.

Bărbatul a suferit arsuri la nivelul mâinilor și picioarelor. Acesta a povestit că a încercat să aprindă focul într-o sobă cu ajutorul unui dispozitiv cu lichid inflamabil.

“Utilizarea necorespunzătoare a acestuia a facilitat aprinderea altor materiale combustibile aflate în apropierea sobei. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Jiu unde, în urma evaluării medicale, s-a stabilit că a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului”, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

A fost solicitat un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, urmând ca acesta să fie transportat la spitalul din Craiova.

Vizualizări: 1,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: