Eveniment

Hoțul de telefoane mobile, la judecată

Un bărbat de 36 de ani, din comuna gorjeană Lelești, a fost trimis în judecată, pentru furt calificat. Dosarul va fi judecat la Târgu Jiu.

Fapta a avut loc în noaptea de 26/27 aprilie 2023, după miezul nopții. Un polițist aflat în timpul liber, fiind la locuința de domiciliu, a auzit un zgomot puternic ce provenea din exterior. Ulterior, polițistul a surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-un magazin de telefonie mobilă. 

“În momentul când a ajuns în dreptul uşii de acces în magazin, folosind un fragment de pavelă, inculpatul a spart geamul uşii de acces, după care a părăsit zona pentru a nu fi observat de alte persoane. La scurt timp, respectiv după câteva minute, inculpatul a revenit şi a lovit cu piciorul acelaşi geam pentru a crea un orificiu mai mare, după care a orientat camera de supraveghere, aflată în exteriorul societăţii, spre trotuar, pentru a nu-l surprinde”, se arată în rechizitoriu. 

În jurul orei 00:45, bărbatul a pătruns în interiorul magazinului prin orificiul creat în uşa de acces şi s-a deplasat la masa de lucru (servire clienţi), unde a căutat printre telefoanele existente, acesta sustrăgând trei telefoane marca Iphone. 

“S-a reţinut că în timp ce se afla în interiorul unităţii şi căuta printre bunuri, la faţa locului s-au prezentat organele de poliţie, care l-au surprins pe inculpat, iar la vederea acestora, ## a abandonat telefoanele sustrase pe masa de unde le luase iniţial, după care a ieşit din magazin prin acelaşi loc pe unde a pătruns”, mai menționează sursa citată.

Legalitatea întocmirii rechizitoriului a fost confirmată ieri de Judecătoria Târgu Jiu, astfel că procesul poate începe.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: