Actualitate

Încă un protestatar acuză derapajele lui Manu Tomescu

Manu Tomescu este acuzat din nou de derapaj de oamenii cu care a protestat timp de doi ani în Piața Prefecturii, pentru obținerea Legii 197/2021.

După ce Florin Cimpoieru l-a acuzat pe Tomescu că este un “lider rătăcit în minciuni”, după ce acesta din urmă a spus despre el că este “Bunoaica de Craiova”, acum a venit rândul lui Daniel Dănilă să își spună oful. Asta pentru că Tomescu a lansat critici la adresa lui într-o emisiune.

“Manu Tomescu, după derapajul tău din emisiunea de azi de la TV SUD, mă văd nevoit să fac câteva precizări:

1 - Eu (dupa 35 de ani de muncă) am ieșit la pensie pe caz de boală acum un an, cu o pensie de 4.400 lei, datorită faptului că am stagiul complet de cotizare, în urma calculului pe legea 74, mi-a crescut pensia la 4600, iar apoi cu acea majorare de la Guvern de 12% am ajuns la 5000, consider ca merit aceasta pensie în urma contribuției la sistemul public de pensii.

2 - daca eu am luat decizia să protestez la Casa de pensii este pentru simplul motiv ca îmi doream să ies la pensie de drept și nu cum încerci tu să insinuezi, că voiam crestere de pensie, lucru total neadevărat. Orice sindicalist cu prestanță știe că majorarile se cer la Guvern, nu la Casa de pensii!

Consider că sunt îndreptățit să beneficiez de efectele legii 197, alături de colegii pe care tu azi îi jignești spunând că nu urmăresc decât să obțină majorări de pensii, tot aceiași colegi care timp de 2 ani au protestat în Piața Prefecturii.

3 - Tu vorbești de demnitate? Știi ce înseamnă DEMNITATEA? Când a venit acel coleg la tine și te-a intrebat:

- Băi, Manule, voi luptati pentru ăla care are pensie 5000 de lei si lui nu ii convine si face greva foamei .....???

Dacă ai fi avut demnitate, ai fi transmis colegului tău că ĂLA la care face el referire a cotizat 35 de ani la Sindicatul Energia Rovinari... (să nu mai spun că acest fapt m-a determinat să cred că sunt îndreptățit să vă cer sprijinul).

ĂLA, de care spune colegul tău, a venit timp de 2 ani de zile la protestele pe care susții tu ca le-a organizat numai Sindicatul Energia Rovinari! Desi eu pot face dovada că minți și o parte bună de timp acele proteste au fost făcute pe persoana fizică (Un grup din care mare parte azi sunt pensionari). Apropos ...Si cum m-ati ajutat??? dacă eu am fost prezent la aceste proteste!

Poate că l-ați ajutat pe acel coleg al tău care te-a luat la întrebări, pentru că dacă ar fi venit prin Piața Prefecturii ar fi putut să îmi pună personal întrebarea ce ti-a adresat-o tie!

ĂLA, la care face referire colegul tău, a stat 5 zile în greva foamei la Guvern pentru deblocarea Plx75 pe care o tineau, fara a-si spune punctul de vedere!

Aceste lucruri se uită foarte ușor atâta timp cât te dai rănit și nu participi, dovadă că nu îți amintești decât de Marsul Disperarii, Greva foamei de la CEO de pe vremea lui Ciurel!

Ar mai fi lucruri de zis, însă mă opresc cu gândul că îți va veni mintea la cap, să nu mai faci acuzații de care nici tu nu pari convins!”, a scris Dănilă pe pagina de socializare.

Vizualizări: 3,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: