La modă

Încă un parc din Târgu Jiu va fi reabilitat

Primăria municipiului Târgu Jiu are în plan să reabiliteze toate parcurile din oraș. În urmă cu doar câteva zile a fost inaugurat Parcul Tudor Vladimirescu, iar acum, atenția va fi îndreptată spre alte zone pe care cetățenii le doresc modernizate. 

Primul parc pe care autoritățile îl vor reda târgujienilor, modernizat și reabilitat va fi Parcul Lido. Apoi, va urma un altul extrem de populat.

„Vom continua reabilitările spațiilor verzi din municipiul Târgu Jiu. Deja suntem în reabilitarea parcului de la Lido, iar la începutul anului viitor va intra în reabilitare și parcul din Debarcader. Sunt două parcuri din municipiul Târgu Jiu extrem de populate. Și, la solicitarea cetățenilor din cele două zone, am pregătit proiectele. Urmează ca parcul din Debarcader să se realizeze cu eforturile Edilitara, iar parcul din zona Lido, începând cu luna martie, să fie dat în folosință cetățenilor care doresc să petreacă momente plăcute în acea zonă”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

În vara aceasta au fost reabilitate și câteva parcuri mai mici din municipiul Târgu Jiu. De asemenea, spațiile de joacă, destinate celor mai mici târgujieni au fost modernizate și dotate cu mobilier nou. 

 

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: