Social

Încă un meci spectacol la Sala Sporturilor, cu Rapid

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu are programat duminică încă un meci cu una dintre echipele din top 3 ale handbalului românesc, Rapid București. 

Gorjencele nu au făcut deloc un joc slab cu liderul Ligii Florilor, CSM București, fiind învinse cu greu, la limită, și speră să evolueze la fel de bine și în meciul de duminică, cu Rapid. 

Moralul echipei gorjene este unul bun după ce, la jumătatea săptămânii a eliminat din Cupa României o altă echipă de top, Măgura Cisnădie. 

Antrenorul Liviu Andrieș nu a ales să menajeze dintre jucătoare la meciul de cupă și a folosit cea mai bună echipă, ceea ce e de așteptat și la meciul cu Rapid de duminică. „La trei zile distanță jucăm cu Rapid în campionat. Va fi un sfârșit de săptămână încărcat din punct de vedere fizic, dar sper eu ca la finalul acestei săptămâni să ne bucurăm de o calificare în cupă și de o prestație bună împotriva fostei campioane. Sunt convins că fetele se vor motiva, vor fi foarte capacitate pentru cele două jocuri”, spunea antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, înaintea acestei duble destul de dificile pentru echipa sa.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu și  Rapid București este programat duminică, cu începere la ora 15:45. 

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: